A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Pizza ketchup nélkül....

Étkezési szokások Toszkánában, mint a sótlan kenyér, az olasz 'bár' valójában kávézót jelent; nincsen túró és tejföl, igaz, helyette más finom tejtermékek léteznek; az olaszok minden nap esznek tésztát és a gyerekek is már 6 hónapos kortól; nem látni részegeket az utcán, capucino reggeli ital.....

Gondolatok az őszről

Évről évre egyre jobban szeretem az őszt Toszkánában, és egyre kevésbé a nyarat. Hogy miért is? Mert az ősz az enyhülés időszaka, szőlőt szüretelnek, majd friss olivaolajat és bort készítenek, vadásznak és be lehet gyújtani a kandallót is, kizöldül minden újra és végre van egy kis szabadidőm ....

(2006-os eredeti bejegyzés frissítése)

mobil

Telefon: +39 331 8508 145